Hát ez a hónap egy szóval jellemezhető: Hilton. De egy másikkal is: szopás
Igaz még van egy utolsó hetem hátra ebből a reggeliztető okosságból, de azért úgy érzem már írhatok róla. Nagyon sok árnyoldala van, lásd 5.30kor kelés, kb 0 fizetés (asszem napi 2re jön ki) sok munka, sok FELESLEGES munka, hozzánemértő supervisorok, néha idegesitő kollegák, azért tudnám ezt csinálni sztem ha a fizetés rendes lenne. Értek itt egy 10k + jattra :P Bár igaz itt a reggelinél nincs jatt, de nyilván egy forgalmas étterembe lenne. Egyre jobban megy a felszolgálás téma, terítésben egyszerüen profi vagyok, lehet jövő nyáron szintet lépek a pultból és rámegyek erre :)
Az nagyon tetszik az egészben viszont, hogy minden apró részletre oda kell figyelni. Igaz ez zavart eleinte a legjobban, mert hozzá voltam szokva h inkább gyorsnak kell lenni. Persze itt is, de picit azért lehet az ember lassabb. De szinte vonalzóval kell járni. Egy 2 fős reggeli asztalon 33 különböző objektum van, aminek mind meg van a pontos helye, valamint az is hogy melyik irányba néz. Egy a'la cart-ra felterített ebédről nem is beszélve, ahol kis és nagyváltás is van. Szóval itt rend van állandóan :)
És most igy utolsó hetemre elértem azt h sok embernek már én mondom h mit kéne hogyan csinálni, mi a hiba, stb. Nah nem is fényezem tovább magam, azért Hiltonba (magyarországon) többet nem megyek, max ha kipróbálom sales ésvagy front office részleget. Ellenben külföldön akarom a féléves gyakorlatot abszolválni.
Jah és két régi ismerősöm is itt állandós, Vári Eszter, az uncsitesóm barátnője, régen sokat bandáztunk, és volt általános iskolás osztálytársam Krisztián. Kicsi a világ :)
És itt térnék ki a Summer of 2008 suxx részre is, 3ik bulim sem jött össze, Sasha @ burnstage... Itt már jól felszerelkezve, nagy társasággal a bejáratt elől fordultunk vissza h túl nagy a sor... Másnap ismerősöktől hallom h mekkorát játszott, mennyire jó volt stb. 3ból 3 buli nem jött össze amire MINDENKÉP akartam menni... mondhatni jellemző. WP NH...
Utolsó kommentek